Seguim amb l'Espai Prevenció...

Bon dia a tothom,

La Diputació de Barcelona té la voluntat de facilitar la implantació de la prevenció de riscos laborals a les entitats locals de la província, així com donar suport en l’impuls de la cultura preventiva en les organitzacions i en el compliment eficaç de la normativa en la matèria. És per això que, des de fa anys, s’ofereix suport i acompanyament en aquest àmbit, a través de diversos canals i fórmules. Una de les més importants és, sens dubte, l’impuls de l’Espai Prevenció.

Tal i com us va avançar la Sandra, aquest espai segueix actiu i podeu, per tant, seguir fent les vostres consultes i aportacions a través del fòrum. Informar-vos, d’altra banda, que el suport en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals s’incorpora a la Comunitat de Recursos Humans (CORH). Pels qui no coneixeu la CORH, es tracta d’un projecte, molt consolidat i referenciat, que des de fa més de 12 anys impulsa la Diputació de Barcelona,  amb l’objectiu de fomentar el treball en xarxa i compartir i gestionar el coneixement entre els/les professionals dedicats/des a la gestió de recursos humans en l’àmbit públic.

Estem ultimant els detalls d’aquesta incorporació, i rebreu més informació en breu, però us avanço que, a banda de poder participar de l’Espai Prevenció per al debat i l’intercanvi professional, com fins ara, seguireu rebent informació de totes les novetats més destacades i informacions que puguin ser d’interès, a més de tenir accés a molts altres recursos i utilitats que la CORH posarà a la vostra disposició.

Encantada de saludar-vos, en nom de tot l’equip de la CORH, i restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o qüestió,

Mar Masachs

Cap del departament de la Comunitat de Recursos Humans (CORH) de la Diputació de Barcelona

1 comentari

Sola, Toni
Gràcies per la comunicació. Espero que poguem aportar idees per tal que la nostra comunitat es consolidi encara més. Salutacions